Vandaag

Een gewone dag, net als andere dagen, toch scheelt het veel. Ik moet echt wel helder uit mijn slaap komen, anders heb je niet veel aan mij. Niet helder, dan veel paniek. Maar vandaag ben ik helder. Ik had met een back-up terugzetten, zo’n beetje heel m’n site vermeubeld. Samen met m’n provider is het opgelost. Dat is iets wat echt niet lukt, als ik niet helder ben. Dan raak ik al in paniek, contact zoeken met iemand buiten het gezin, is en blijft eng. Ik ben nooit zo’n mensenmens geweest, kan slecht over koetjes en kalfjes praten, Na de bloeding, is dit heel hevig geworden. Twee dingen tegelijk, onmogelijk. Voor de bloeding, een multitasker. En je worstelt er zo lang mee, voor je al je nieuwe gebreken kenbaar hebt en dan ook nog weten, hoe je ermee omgaat. Ik blijf het ook uitleggen aan iedereen en ik zie ze denken, jaja…..blabla…. Soms word ik zo boos op de reclame boodschap
van hersenbloedingen,

Al die kenmerken had ik niet en daarom werd ik pas serieus genomen na 3 dagen. Ook word gezegd, dat het maar een klein bloedinkje was. Maar mijn hele leven is erdoor veranderd. En dat heb je zelf niet door en je omgeving ook niet zo snel. Ik weet dat het geen keuze is, maar een scheve mond of lamme arm, persoonlijk heeft dit mijn voorkeur. Dat word gezien en serieus genomen. 10 jaar is het nu geleden en nu pas weet ik, wat het me heeft gekost. En dan had ik ook een fijne dokter, die me geloofde en me doorverwees, zodat het behandeld kon worden. Wel ben ik enorm dankbaar voor de dingen die ik wel kan, die ik zie, die ik beleef. Het besef is er heus wel, ik ben heel dankbaar. Maar je word zoveel meer begrepen, door iedereen. Toendertijd had ik een hele goede baas, die me overal mee hielp, maar na een tijd, kom je er gewoon achter, dat je werk niet meer gaat. Van systeembeheer, naar een website aanpassen. Afhankelijk zijn van bepaalde mensen, bijvoorbeeld het vervoer. Ik ben soms een gevaar op de weg. Voor andere is dit ook nog eens gevaarlijk. Ik heb een enorme steun gehad aan bepaalde mensen. Daar ben ik nu nog dankbaar voor.

Nou nog leren hoe je accepteert Ik heb overigens nog genoeg om van te genieten hoor. Ik ben gek op mijn kinderen, m’n beestjes en ik rommel graag in m’n tuin. Kwaliteit is er volop in mijn leven. Ook al heb ik veel moeten inleveren. Voorbeeldje: šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑