Zondag

Zondag is mijn dag. Lekker op pad met m’n vriendin (An) We gaan missies doen en Pokémon Go, je weet wel, wat vrouwen boven de 50 doen 🙂 Dat is de dag, dat even alles uit mijn hoofd gaat, wat er heel de week erin gepropt wordt. Het proberen te voldoen aan iedereen. Bovenal aan de kinderen, niemand wil zijn kinderen zorgen laten maken. Vaak is er paniek bij mij. Het zijn opmerkingen van mensen, die me op een dwaalspoor zetten. Dan moet ik dat oplossen, dat gevoel zit ook in mijn DNA, de wereldproblematiek, dat moet ik oplossen. In mijn hoofd is er zoveel paniek. Elke dag is het moeilijk, maar wel te doen. Zolang er geen problemen bijkomen. Een telefoontje naar buiten moeten doen, daar kan heel mijn week van kapot gaan. En er zijn dingen, die je zonder persoonlijk contact kunt doen. Bijvoorbeeld, medicijnen bestellen, dat kan nu ook op een antwoordapparaat. Heerlijk, geen menselijk contact. Een boodschap bij de appie, met je mobiel en een app, is het mogenlijk om het contactloos te doen. Dat is dan fijner om daar mijn boodschappen te doen. Er zijn heel veel trucjes en volgens mij, kom ik best “normaal” over, daar werk ik wel aan in ieder geval. Maar het blijft moeilijk. En dan deze zondag, dan kan ik mijn kop weer leeggooien. Een reboot. Ik kan dat niet genoeg zeggen tegen haar, hoe erg ik dat waardeer. Dus An, we gaan weer op missie de volgende zondag…tot typs…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑