Grimmig weer

Het weer is vochtig en kouder en dat merk ik goed. Veel langzamer en zo’n beetje alles doet zeer. Gisteren te veel gedaan en de volgende dag is het inleveren. Vandaag gekookt en de stofzuiger door het huis gejaagd. Wat opgeruimd en dat was het. Zo’n dag wil ik graag snel afsluiten, ik word er een beetje depri van. Als je te lang stil zit, gaat je hoofd meer actief worden. Ik ga dan nadenken, over de dingen, die ik niet voor niets afgesloten heb. Sommige dingen zijn zo oneerlijk. Maar hé, ik ben er en leef mijn leven.
Morgen wil ik in ieder geval mijn knaafjes verschonen. Knaafjes zijn de cavia’s, ons gezin heeft overal wel een andere naam voor, Ik hoop dat me dat lukt. O, en de wasmandbodem wil ik zien, Straks wat eerder mijn nest in en morgen hoop ik op meer energie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑