Honden

Het is gelukkig weer beter weer. Vandaag was ik iets fitter. Vande week weer ziek, krijg nu prednison, daarmee moet het goed komen. Mijn bui is …onweer. Ben om 100 dingen pissig, meestal krijg ik daardoor energie, of pissig genoeg om toch te doen, wat ik moet doen. Ik moest mijn knaafjes verschonen en de kattenbak en dat is gelukt. Jippie. Als ik maar pissig genoeg ben, dan lukt er veel.
Vanmorgen om 8 uur eruit. Meteen willen beginnen, dus alles klaargezet. En toen hoorde ik Poes blaffen, nee, ik ben niet gek. Poes is de hond van Mariska, een hele lieve kroelhond. Toen kwam Mack ook nog buiten, dus ik heb weer kunnen kroelen. We hebben buiten koffie op en daarna toch de knaafjes verschoond. Toen de kattenbak en daarna het mensengedeelte.
Ik voel me dan zo’n oud wijf he… 52…sjongejongejonge… Maar goed. Het is weer een beetje ingehaald.

Poes
Mack

Mack is een Doofus šŸ™‚ Zo, nu ga ik koffie zetten. Is een hele tijd geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑