Voorzichtig

Als je beestjes hebt verloren, word je steeds zuiniger en gealarmeerd, als er ook maar iets abnormaal is. Mijn cavia, wat wij thuis knaafjes noemen, had ik 3 keer zien krabben. ALARM!! Hij krabt al 3 keer. Beestje uit zijn kooi, vergrootglas erbij. En jawel, we hebben een enkel huidschilfertje gevonden. Niets aan de hand dus. Maar ik had de zenuwen. Onze andere cavia, werd op het laatst gek van de jeuk. Kevin had een tumortje tegen zijn schildklier groeien en dat zorgde voor jeuk, het beestje heeft nog afgezien hoor. We moesten hem in laten slapen. Dat gevoel, machteloosheid, is bij mij goed bijgebleven. Dus als er nu 1 krabt aan zichzelf, PANIEK!
Daarna nog even chillen en kroelen en dan Linkie weer terug zijn verblijf in. Gerustgesteld. Gelukkig weet ik, dat ik niet de enige ben, die zo voorzichtig is geworden. Op facebook ben ik lid van het cavia forum en daar zie ik veel het zelfde gedrag voorbij gaan. Cavia’s zijn ook zo leuk, ze hebben zo’n lief en grappig karakter.

Chillen bij Nientje

Vandaag komt er niet veel uit mijn vingers. Beetje was opgeruimd, gestofzuigd, afwassertje, opgeruimd, en wat gewerkt. Wel een fijne dag, heb gisteren al veel gedaan, dus vandaag mocht het wel wat minder. Straks koken, wat zal ik nu weer eens maken? Geen idee nog, zie ik straks wel.

Link

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑