Terug bij af?

Heel deze week van die belachelijke klote dromen. Nachtmerries, paniek. Mijn vriendin zei, ga dan naar je dokter. Ik zeg dit al zo’n 35 jaar tegen de dokter, maar nog nooit zijn ze er op verder gegaan. Hoe ik het ook vraag, of ik blijf volhouden, ik ga weg naar huis zonder oplossing. Het is zo vermoeiend, om zo je dag te beginnen, met die warboel in je kop. Ik herinner me meestal alles en vooral blijf ik het gevoel vasthouden, van die klotenacht. IK “ruim” mijn gedachtes op als ik ga slapen. Ik probeer zo moe te zijn, dat ik direct in slaap val. Ik kijk een film tot de laatste minuut, zodat ik hopelijk met de film in mijn kop ga slapen en niet met mijn eigen warboel. Hoe sterk dat ik normaal dan ook ben, hoe zwak ik nu ben. Dan die klote hormonen..grrrrrr…. en juist als ik zo ben, blijven die klote nachtmerries hangen. Cirkeltje? Koppijn hoort er ook bij. Dus misschien te veel pillekes, of net te weinig. Maar ik heb alle combo’s al geprobeerd. Zo fucking vermoeiend!!

Zo, even iets vrolijkers, want dit doet niemand goed. Mijn katje, m’n Harry, had van de week ineens een bult op haar achterkant. Wat kan dat nou weer zijn. Ik dacht, vrijdag bel ik de arts, ze heeft er geen pijn aan, het voelt als vocht, maar toch voor het weekend even laten checken. Maar gisteren was hij ineens een stuk kleiner. Dus dat liep goed af. Dat zat mee…ook leuk hè, iets wat meezit?

Mijn “wall of adventure” begint al te groeien. Niet spectaculair voor anderen misschien, maar hé, ik doe dit voor mezelf. De leuke dingen in mijn leven accentueren. En vandaag ga ik een panty kopen, want ik heb een korte broek, ik!! Ja mensen, ook dikkerds kunnen warmte voelen, dus Nien gaat in een korte broek de zomer in. Horror? Dan kijk je de andere kant op. Om het compleet te maken, Nien plaatst er binnenkort gewoon een foto van op het blog…. Of ik stoer ben hahaha. Kijk, mijn bui, sarcastisch of niet, gaat wel de goede kant op. Ook nog een nieuwtje. Harry heeft het systeem van het kattenluikje door. Ze gaat van de kamer naar boven, maar terug de kamer in, dat moet ze nog leren. Het deurtje daar, zit iets verder weg en dat zal de uitdaging voor haar zijn. Maar ik vind het al zo knap dat ze de ene kant uitgaat. Het is zo’n voorzichtig beestje. Dus HOERA voor Harry.

Straks boodschappen doen. Dan is de dag weer ver voorbij. Misschien nog even buiten lummelen. En morgen is het weer Zondag, even er tussen uit.
Soms lijkt het echt, alsof ik de leuke dingen, minder kan handelen, omdat ik de volgende dag meestal verdrietig ben. Maar volgens mij is het juist, dat ik mezelf even kon laten gaan en even niet hoef op te passen, of ik iets verkeerds zeg of doe. Dan ben ik dus even de gewone Nien.
Maandag, dinsdag en morgen mag ik Nien zijn.
O, ik had nog werk, dat moet ik zo eerst even doen. Tot babbels weer 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑