Dag 5

In Januari zijn mijn ex en ik gescheiden en zaterdag heeft hij in zijn nieuwe huisje geslapen. Ik dacht eigenlijk dat het veel verdriet zou worden. De laatste 4 jaar wat er allemaal gebeurd is, is niet niets.
Veel geleerd, veel illusies armer, geen vertrouwen meer. Maar ik sta nog steeds en ik voel geen verdriet. Meer een soort verdoofd gevoel. Geen vrijheid, geen opluchting. Ik denk dat ik gewoon de tijd heb uitgezeten en ondertussen en veel heb verwerkt.
Gisteren met Mariska walnoten geraapt en daarvan zijn er ineens 10 op šŸ™‚ We zijn nog even bij de Appie geweest, dus ik heb mijn dochter nog even gezien. Van Nico uit Finland veel foto’s gekregen. Ron was thuis.

Als dit mijn nieuwe leven is, mag ik tevreden zijn. Alhoewel ik echt diep zat, ben ik toch weer opgeklommen. Eens mens kan veel hebben.
Visite gehad van mijn broer en zijn vrouw, de overbuuf kwam even iets opwarmen in de magnetron voor haar man. Lekker gebabbeld met An. Zo kom je de dag weer door.
Nou niet denken dat ik er ben, aub geen uitdagingen. Maar vreemd genoeg, voel ik me minder eenzaam…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑