Energie

Vandaag veel energie. Heb lekker veel kunnen doen. Voor mijn doen is het veel. Misschien dat een ander zegt, dat hij dat in een middagje doet, of een uurtje šŸ™ Maar ja, mijn lijf werk nou eenmaal niet altijd mee. Gisteren een leuke dag gehad met An, nog wat boodschapjes gedaan. Vandaag de kooien, de wc, de was gedaan en opgeruimd natuurlijk. Zelfs het eten staat klaar om gekookt te worden.
Ik mis mijn koffie, die heb ik nog niet op. Als ik namelijk ga zitten, blijf ik zitten, dan word het opstaan een uitdaging hahaha, geen zin meer.
M’n katje vindt dat echt niet leuk, die is boven, heeft een hekel aan de stofzuiger. (Wie niet?) Het geeft wel weer voldoening en het ruikt lekker naar schoonmaakmiddel. Bijna kwart voor 4, veel zal ik vandaag niet meer doen. Utopia kijken, nog wat freubelen, maar wel op mijn krent. Ik zag laatst een leuk plaatje op internet:


Je hebt zo veel quotes, maar deze vond ik zo leuk en zo waar. Nou, even nog wat werken en dan koken. Heerlijk zo’n saai nietszeggend berichtje. Even geen spannende dingen…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑