Hoe het nu is

Het gaat goed hier. Ik vind steeds meer de rust in mijn hoofd. Ik heb al sinds mijn kindertijd ’s nachts paniekaanvallen en deze zijn minder. Alsof alles tot rust komt en ik mezelf een vakantie geef van m’n gedachtes. Vandaag verveelde ik me zelfs even. Dat heb ik zolang niet durven zeggen, dan voelde ik me schuldig, omdat er altijd nuttige dingen te doen zijn. Ik had geen zin in nuttige dingen, had net van alles gedaan en ik mocht lamballen…overdag, zonder zenuwachtig te worden.
Vandaag mijn knaafjes verschoond. Ze waren zo kroelerig 🙂 Ook heb ik foto’s gemaakt, ik zet er zo online. Veel muziek gedraaid en meegezongen. Het word langzaam kouder, ook ’s nachts. Ik heb m’n winterdekbed op m’n bed gedaan, dat was nodig.
M’n kat was boos, want ondanks de kastratie, zit er nog een stukje eierstok die de hormonen zijn gang laten gaan. Ze is dan niet zichzelf en ze had boven geplast. Ik ben 3 dagen bezig geweest, om alles schoon te maken. Dat vind ik toch zo vies, de geur van kattenpies. Maar het is weg en alles blinkt weer. Saai leven he? Er gebeurd weinig en dat vind ik heerlijk.

Link 🙂 net een tomaatje op
Biru, we doen verstoppertje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑