oeff

Wat een weekend. Het is moeilijk, om hormonen oorlog te hebben en tegelijkertijd ergens doorheen te moeten. Omdat mijn schildklier de pieken en dalen niet meer opvangt, zal ik het heviger beleven. Ik moet dat toch eens leren handelen. Afleiding, trucjes, wat dan ook, dit stuurt mijn leven te veel. Vrijdag ging het nog wel. maar zaterdag was het om gek van te worden en net die dag, heb ik met Nico bij René laminaat gelegd. ‘Smiddags werd ik ineens heel verdrietig, waarom????
Toen ging ik ook nog onderuit, achterover, maar net op dat moment, wilde Nico naar de winkel. YES afleiding. Daarna ging het wel weer.

Eénmaal thuisgekomen, toch even kijken waarom mijn arm zo zeer deed. Waarschijnlijk op een pak laminaat gevallen. Het zag flink blauw. Nu minder en heb ik er ook nog maar een beetje last van. Dan kan je merken, dat je iets ouder word. Sneller blauwe plekken. Diabeet zijn zal ook niet helpen.
Ik zal hieronder mijn vreselijke zielige arm laten zien 🙂

armke1
Armke vandaag

Ik had echt geen idee, dat het zo’n plek zou worden. Loop dus al 2 dagen met lange mouwen 🙂 Verder niet veel te melden. Zondag had ik spierpijn en was ik stijf. Toch een superdag gehad met An, even mijn gedachtes op oneindig en veel gelachen. Boodschapjes gedaan en koffie gedronken. En…..bij de Ikea gegeten. Ik een kindermenu en An frietjes met een schnizel.
Het was er druk, maar met An erbij, ben ik vrij rustig, ondanks die vele vreemde mensen. Toch wel weer heel blij, dat ik in de veilige auto zat. Angsten worden nu ook versterkt..lang leve de overgang. Ik ben wel blij tegenwoordig met de zelfscan kassa’s in winkels. Weinig menselijk contact. Op dagen als gisteren is dat mooi meegenomen.

De winter, ofwel koude natte dagen, ben ik al beu trouwens, dus van mij mag de zon weer komen. Vandaag de verwarming weer ingesteld op het weekmenu. O, en ik kreeg de afrekening van de energie. Nog geen €2- bijbetalen, dus joepie. Ik ben altijd zenuwachtig voor die dingen.

Genoeg getypt vandaag. Fijne week verder gewenst voor iedereen 🙂
Nog een leuke afbeelding, gevonden op internet, die wel op dit winterse weer van toepassing is 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑