Deze week

Voor mijn doen, een hele spannende week. En…ook echt een fijne week. Vrijdag naar de Primark geweest in Rotterdam met Mariska, Alies en Julia. Het was helemaal niet druk, ondanks de vakantie. Je loopt eigenlijk te slenteren achter iedereen aan, maar voor mij is dat “buiten spelen”.
Alleen al het ernaartoe gaan is al leuk. Alies en Julia zijn rond de 17, zo’n leuke leeftijd. Het is zo leuk om te horen wat er allemaal op school gebeurd en met hun vriendenkring, of waar ze uitgaan, wat ze vertellen over dingen. Gewoon leuk. Misschien ben ik snel tevreden:)
Eenmaal uit de Primark, weer terug naar huis, moesten we ook nog even langs een kapperswinkel. Mariska is kapster en haar dochter was bij een “specialist” geweest, om het haar te kleuren. Dit was mislukt en er zat een groenige gloed over. Schanedalig, betaal je zo veel bij een Ć«rkend iemand” en dan mag moeders het nog oplossen. Ook was het haar veel te kort geknipt. Ik moest meteen denken, aan die keer, dat mijn dochter eens bij een vriendinnetje was. Ik denk dat ze 11 was. De toenmalige vriendin van die vader, had de wenkbrouwen gedaan van Mandy. Ik was zo boos en verdrietig, dat een vreemd iemand aan mijn kind had gezeten. Zoiets ga je toch niet doen!! Dan zeg je toch eerst, dat het aan de moeder gevraagd moet worden. Zelfs nu nog zie ik het, te kort aan de uiteindes. Maar gewoon het idee al…Niet leuk. Ik krijg nog steeds een akelig gevoel, als ik daar aan denk.
Maar die dag was goed gevuld dus.

Vandaag, zondag, een dagje Beverwijk, naar de bazaar en de zwarte markt. Wauw, mijn leven zit weer in de lift. Met 3 meiden, euh, ouwe mutsen op pad. Gezellig koffie op en ook daar was het helemaal niet druk. Ik heb nog naar een sjaal gekeken, maar die verkoper was zo doordouwerig, dat ik besloot hem niet te nemen. Ik hou niet van die aggressieve verkopers. Ik heb daar groente gekocht, voor mijn cavia’s en een paar diadeempjes. Dan kan ik mijn haar uit mijn gezicht doen, als ik mijn lenzen in en uit doe. 5 voor een euro, dus ik heb er 5 en kan ik er weer jaren tegenaan šŸ™‚ Het was echt een fijne dag. Lekker rond gesnuffeld en gebept. En deze week totaal geen paniek gehad, heel de week niet, ook niet ’s nachts. Dat is echt uniek. Het word zo lekker rustig in mijn hoofd. Het kan morgen weer anders zijn hoor, maar voor nu is het echt, genieten. Ik heb altijd het gevoel, dat ik moet afrekenen, als ik ergens van heb genoten. Foei Nien, mag niet genieten.
Bang dat het weer afgepakt word. Maar deze week heb ik weer meegepikt.

Saunders Tattoo..Ben was er zelf niet.
Lekker koffie met een broodje
Kerst, nu al.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑