Suffe muts

Ja, vandaag ben ik een suffe muts. Te veel gedaan gisteren en dan moet ik vandaag “betalen” . Gisteren is de mail van ons domein omgezet en dan moet ik mijn hoofd erbij houden. Heel veel dingen schrijf ik op en soms moet ik gewoon stoppen. Dan is het vol en kan er niets meer bij. Koppie slaat even vast. Maar na een tijdje overdenken, word het weer logisch en dan kan ik weer verder. Voor de bloeding, kon ik zoveel dingen tegelijkertijd, een multitasker. Nu is het 1 ding en niet meer. Het moet logisch zijn, anders kan ik echt in paniek raken. Het heeft lang geduurd, voordat ik dat heb geaccepteerd. Inleveren doet niemand graag.
Gelukkig had ik hulp. Ik weet wel dat ik er aan uit kom, maar toch heb ik de zenuwen. Daarna een korte nacht gehad en vandaag lekker met mijn vriendin op pad geweest.
Het was druk en mensen kwamen in mijn persoonlijke ruimte…iekzz…
Nu weer thuis. Wat dingetjes gedaan en straks lamballen voor de tv.

M’n mupke šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑