Zo moe

Hondsmoe. Maar wel hele fijne dagen gehad. We hebben zondag lekker met mijn eigen gezin en An geBBQd en de dag daarna nog even overgedaan.
Het was zo gezellig. Ik was bijna vergeten, dat het ook gezellig kon zijn. De hele week ervoor telkens wat gedaan. En het was een perfecte dag. Het weer was geweldig, het vlees was lekker, niemand was shago, daar geniet ik dan zo van. Toen de hele week afgezien, heel veel pijn, slaap, mijn lijf kan het niet zo goed aan. Maar die dagen, nemen ze niet meer af. Vandaag krabbel ik weer een beetje op. Dat is maar goed ook, superveel te doen. Mijn was loopt achter en mijn huis mag ook wel weer een stofzuiger zien, maar eerst mijn mannen verschonen. Onee, eerst naar de dokter. Ze wil mijn medicijnen bespreken en er 1 wisselen. Daar ben ik bang voor, want nu ben ik stabiel. We horen het straks…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑