Bang

Al jaren slik ik dezelfde medicijnen en nu ben ik redelijk stabiel in mijn hoofd. Maar….. dat moet ik gaan veranderen en dat is eng. Degene die ik nodig heb voor mijn hoofd stabiel te houden, degene die werkt, die moet ik afbouwen en daar krijg ik een andere voor. Ze zegt, mijn dokter is een vrouw, vandaar “ze zegt” dat ik het twee weken moeilijk krijg en dat is eng. PANIEK !!!! Ik ben zo gevoelig voor veranderingen, Het moet, deze veroorzaakt hartproblemen en mijn bloeddruk is gevaarlijk hoog. Volgende week woensdag krijg ik een 24 uursmeting. Moet ik 24 uur met een kstje lopen en slapen. en van die uitkomst, gaan ze mijn andere medicijnen aanpassen. Nog een verandering. Of het nou van de paniek komt of niet, de laatste 4 dagen voel ik me klote. Het kan van de prednison nog zijn, maar ik voel me alsof ik elk moment kan wegvallen. Een soort koorts of zo, mijn wereld staat niet stil. Ook mijn maag en darmen doen vreemd. Met de prednison, heb ik mijn huis van boven naar onder gedaan, dus ik denk (hoop) dat dit de uitwerking daarvan is. Alles doet zo’n zeer. Ik krijg ook zwaardere trammadollekes, dat is wel fijn. Deze zijn niet meer afdoende.

Ander onderwerp.
Dit dorp viert feest, Koningsdag. Het ziet er allemaal wat leuker uit. Overal slingers en natuurlijk, de fanfare. Fanfare hoeft voor mij niet zo, maar het vrolijkt de boel wel op. Ik zag dat het afgezet was, met oranje slingers, net op het plein voor school. Net regende het, maar volgens mij is het nu droog en de zon breekt zelfs door. Hebben de mensen van de vrijmarkt weer geluk. Geniet ze !!

Iedereen een fijne koningsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑