Sterker?

Weer een paar ondernemende dagen achter de rug.
DE 24 uurs meting van mijn bloeddruk. Het viel me mee, weinig hinder van gehad, mijn arm voelt wel tintelend aan, maar kon ondanks toch goed slapen. Ik had 1 paniek aanval en dat kon je duidelijk terugzien. Daar had ik een hoge piek. De uitslag viel gelukkig mee, ik hoef geen extra medicatie, dus alleen 1 verandering en tot nu toe valt die ook mee. Ik tril meer, maar dat zou overgaan. Ook heb ik 1 ding meer meegekregen en dat is tegen de hooikoorts. Nou hopen dat dit aanslaat en ik geen piekogen meer krijg enzo.
Ook heb ik iets meer info over de gas-bypass gevraagd. Die werd me voorgesteld. Ik moet daar nog eens goed over nadenken thuis.

Gastric Bypass


Ze geven me dan een doorverwijzing naar het Bariatrisch Centrum in Bergen op Zoom. En zij geven me dan meer info over het traject wat je moet ondergaan. Het is zeker geen makkelijke oplossing. Het is een ondersteuning om het gewicht te verliezen en zo ook mijn suikerspiegel goed te houden. Deze week ging snel, veel gebeurd en snel gebeurd en volgend mij komt het nu binnen wat er gebeurd is, deze week.
Ik ben emo aan het worden en meestal komt er dan weer piekeren en janken. Ik zou willen dat ik daar ook sterker in word. Maar stiekum ben ik vandaag ook al trots op mezelf.

Bariatrisch Centrum


Het is wel een grote stap vooruit. En onomkeerbaar. Op deze manier krijg ik steeds meer zin in “mijn nieuwe leven” Ook heb ik zoiets van, waarom deed ik dit nooit eerder ? En meteen krijg ik van mezelf antwoord. Je doet er niet toe. Is dit dan zo sterk in mijn karakter geslopen? Waarom moet ik mezelf zo naar beneden halen? Ik denk dat ik een ander voor wil zijn, dan doet het niet zo’n pijn. Mensen zijn maar complexe dingen šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑