Hey Google

Hoeveel zoektochten ik al gehad heb, veel in ieder geval. Mijn logica waar ik iets wegleg, is per minuut verschillend. Vanmorgen dacht ik ineens, wat zou het leuk zijn om mijn knaafjes te streamen hier. Het kan met een oude IPad en ja, waar heb ik dat ding gelegd. Op het moment dat ik dat deed, vond ik het vast en zeker een geweldig idee.
Paar uur verder, boven en onder in het huis, had ik een helder idee en ja, daar lag hij. Nou heeft iedereen dat wel eens natuurlijk. Bij mij komt het vaak voor. Maar ik vind het wel. Ook omdat ik niet opgeef. Ooit moet weer dat helder moment komen, waar de logica van toen weer in me opkomt.
Heb ik trouwens ook met films en ik word gek van mezelf als ik het niet weet. Zonder internet zou ik al knetter zijn. Lang leve Google. Nico heeft beneden en op zijn kamer ook zo’n google ding, die van alles kan en ik moet zeggen, het word steeds meer gebruikt. Voor koken bijvoorbeeld. Hee Google, zet alarm in 10 minuten en na die 10 minuten klinkt het geluid van de wekker. Handig, want ik kan soms tig keer op de klok kijken en na een paar keer komt pas de tijd echt binnen. Als ik niet op een liedje kan komen, of een acteur, of wat voor vraag dan ook, dan helpt google. Ook werkt het samen met spotify, dus als ik zin in muziek heb, Hee Google…… Steeds vaker en soms ook dagen niet. Dan vergeet ik het dat hij staat te wachten op het volgende commando. Je moet wel specifiek zijn trouwens, soms denk ik dat het te veel begrijpt. Dan staat het alarm op 10 minuten en dan vraag ik, “Hoeveel tijd heb ik nog?” Hij gaat dan schatten, hoeveel tijd ik meega en dat wil toch bijna niemand weten?

Nou ben ik echt geen ster in de Engelse taal, maar hij verstaat me beter, als ik het vraag in het engels..wat zegt dat over mij?
Vannacht heb ik een nacht overgeslagen met slapen. De nieuwe pillekes laten me een gat in de dag slapen en zo verslaap ik alles. Dus wil ik mezelf een beetje trainen om op deze manier wat tijd te winnen. Straks loop ik even naar de slager, of fietsen, kan ook en dan hoop ik dat ik verder niet te veel zit, want ik ga het nu wel voelen. Heel misschien fiets ik wel wat verder, heeeeel heeeeel misschien… wakker blijven Nien, wakker blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑