Chillen

Mooi weer geweest en binnen ook bezig geweest. Dus weinig met de pc gedaan. Ik ben aan het witten en tja, dat gaat niet snel. Al wil ik elke dag een beetje doen, het lukt me gewoonweg niet. De ene dag draait de wereld al, als ik op de eerste tree sta van mijn keukentrap, de andere dag heb ik geen energie, dan ook nog de gewone dingen proberen bij te houden. Soms is dat zo ontmoedigend. Ik wil zo graag. Na een week, heb ik de muren van de wc gedaan. Maar als ik het muurtje per muurtje doe, dan moet het toch klaar zijn, als de wc weer aan de beurt is 🙂

Gisteren ben ik in Poppel geweest bij An. We hebben niet veel gedaan. Beetje chillen in de tuin, BBQ aangedaan en samen gezellig een leuke dag gehad. Lekker beppen, koffietje op. Was een fijne dag. En vorige week, toen hebben we veel dieren gezien. Van vlinders tot adelaars, van uiltjes tot slangen, stokstaartjes, aapjes…ongelooflijk veel. De dag erna was ik behoorlijk van de kaart. Dat wat we in 1 dag hadden gedaan, dat zou ik zo graag met mijn kinderen gedaan hebben. Had ik maar mijn rijbewijs gehaald. Gewoon toen ik ging werken, geëist, dat ik een percentage van mijn loon in een rijbewijs kon steken. Wat ben ik altijd een watje geweest.

Maar dat heeft me een week gekost, om het in mijn hoofd weer helder te krijgen. Van het ene moment, naar het andere, van de ene gedachte, naar de andere, waarom dit en waarom dat. Toch merk ik, al is het met mierenstapjes, dat ik de dingen kan oplossen. En als het logisch is, dan zijn de vragen weg en kan ik het een plekje geven. Dat wil niet zeggen, dat er overal een oplossing voor is gekomen, maar dat ik me neerleg dat het gebeurd is. Dat ik er niets aan kan doen, om het te verbeteren, maar dat ik heb geleerd en er de volgende keer beter op kan reageren. Praten helpt ook.

Hier enkele foto’s van de diertjes 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑