Nientjes…….

M’n eerste post. Hier wil ik m’n ervaringen delen, die ik dagelijks meemaak en de hindernissen die “mijn kop” geven. Het is niet alleen mijn kop, maar daar zit wel alles in gearchiveerd. Misschien als ik uitleg wat me bezighoud, waar ik tegenaan loop, dat het mij ook meer inzicht geeft, wat mijn leven toch een stuk draaglijker kan maken, voor iedereen en natuurlijk “mijn mensen”

In 2008 een SAB (Sub Arachnoïdale Bloeding) gehad en hoewel ik in het begin dacht, dat ik er goed vanaf was gekomen, merk ik nu toch elke dag, dat er veel hindernissen zijn bijgekomen. De bloeding was in het cognitieve gedeelte (Waarnemen, denken, onthouden van kennis en toepassen en begrijpen)
In combinatie met mijn jeugd, ervaringen, karakter en meer, lukt het me nu wel, om deze hindernissen op te sporen. Hopelijk kan ik ze dan nu verwerken, aanpassen of de lading van een gebeurtenis halen, zodat het makkelijker wordt.
Nu is het net 2019 en in september is dit elf jaar geleden, na de SAB ben ik gecoild
(Coilen – Via een katheter in de lies brengt de specialist een aantal dunne spiraalvormige draadjes, coils, in het aneurysma. Hij vult het aneurysma daarmee zodat er geen bloed meer in kan komen. Dit gebeurt onder narcose, maar het is geen operatie. Deze procedure vindt plaats op de röntgenafdeling onder doorlichting.)

Lichamelijk ben ik “beter”, de coil zit er nog en ik hoef niet eens op controle, omdat het coilen zo goed is gelukt.

M’n gezin bestaat uit m’n 3 kinderen Ronald, Mandy en Nico en momenteel 1 kat, Harry 2 cavia’s, Linkie en de Biru. Mandy woont samen met Martin, en hun kat Nala.
Het doel van de blog heb ik al verteld, maar het is ook fijn om sommige dingen, “de wereld in te gooien”

Laten we hopen, dat er iets mee bereikt wordt, in een positieve zin.

Groetjes van Nien.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑